SKU
707016

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 29,3 m²

Special Price kr 53 127 Regular Price kr 76 995

Lengde: 964 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: Drivhuset har god plass til å bevege seg rundt og gå inn og ut.
Holdbar struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt og rustresistent metall.
Ekstra støtte: Inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polycarbonat: De motstandsdyktige panelene er 100% UV-beskyttede, nesten uknuselige og gulner ikke eller blir sprø over tid.
Diffuserte takpaneler: 4 mm dobbeltveggede takpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger vekstsesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare sidepaneler: Krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang. År-rundt værbestandighet: Motstandsdyktig mot vind, snø og hagl. Tåler vind opp til 56 mph / 90 km / t og 15 lbs / ft² / 75 kg / m² snø.
Døreffekter: Lav terskelrampe for enkel tilgang, samt låsbare, hengslede doble dører av aluminium som er høye (6'6 "/ 199 cm) og brede.
Ventilasjon: Manuelle takvinduer lar deg justere fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: Inkluderer et innebygd takrennesystem for å kanalisere og samle regnvann enkelt.
DIY-montasje: Skyvesystemet inkluderer forborede profiler og forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon. Tilgjengelige tilbehør: Viftevarmer, belysningssett, skyggetøysett, automatisk takvindåpner, staging og hyller, planteoppheng, espalieringssett og dryppvanningsett er alle tilgjengelige for separat kjøp.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi forteller deg at Canopia Balance Greenhouse Kits gir plantene dine optimale forhold for å vokse og trives, mener vi det.

Med to typer glass får du en balansert DIY drivhus som kombinerer beskyttelse fra diffunderte tvillingvegg-panels på taket med lysgjennomgangen fra krystallklare sidepaneler for ideelle vekstforhold. Alle paneler er laget av UV-beskyttet polykarbonat, en glasslignende, nesten uknuselig og høyverdig polymer som er unikt egnet for drivhus.

Det ekstra store arbeidsområdet gir deg god plass til å dyrke en overflod av grønnsaker og urter og oppbevare verktøy og tilbehør du trenger. Balance Greenhouse er også svært tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel for at trillebårer kan gå inn og ut og nok plass til å transportere store brett med planter. Den låsbare døren har en aluminiumshengsel som fungerer like bra i frost som i varme, slik at den aldri setter seg fast som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulerte materialer, kombinasjonen av de trygge polykarbonatpanelene med det rustfrie, aluminiumsrammen og ekstra sterke støttebjelkene gir deg et drivhus som er godt designet og holdbart, slik at du aldri trenger å bekymre deg for styrken eller sikkerheten til drivhuset ditt. For et vakkert, godt designet og romslig tillegg til din hageopplevelse, skaff deg en Balance backyard Greenhouse i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 29,3 m²
To Top