SKU
706963

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 11,1 m²

Special Price kr 22 077 Regular Price kr 31 995

Lengde: 366 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: drivhuset har god plass til å bevege seg rundt og gå inn og ut av.
Holdbar struktur: pulverlakkert aluminiumsramme er en sterk og rustbestandig metall.
Ekstra støtte: inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polycarbonat: de robuste panelene er 100% UV-beskyttede, nesten uknuselige og blir ikke gule eller sprø over tid. Diffuse takpaneler: 4 mm dobbelveggede takpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare sidepaneler: krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang.
Årstidsbestandighet: vind-, snø- og haglsikkert. Tåler vind opp til 56 mph / 90 kmh og 15 lbs/ft² / 75 kg/m² snø. Dørfunksjoner: lav terskelrampe for enkel tilgang samt låsbare, aluminiumsbelagte, hengslede dobbeltdører som er høye (6'6" / 199 cm) og brede.
Ventilasjon: manuelle takvinduer tillater justering av fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: inkluderer et innebygd takrennesystem for å samle og enkelt samle regnvann.
DIY-montering: skyvepanelsystemet inkluderer forhåndsborrede profiler, forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilgjengelige tilbehør: Vifter, lyssett, skyggeklutsett, automatisk takventilatoråpner, scene- og hyllesystemer, plantehengere, klatrestøttesystem og dryppvanningssystem er alle tilgjengelige for separat kjøp.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi forteller deg at Canopia Balance drivhussett gir plantene dine optimale forhold for vekst og utvikling, så mener vi det.

Med to typer glasering får du et balansert drivhus som kombinerer beskyttelse fra de diffusjonsbehandlede dobbelte takpanelene med lysgjennomgang fra de krystallklare veggelementene for ideelle vekstforhold. Alle panelene er laget av UV-beskyttet polycarbonat, en glassaktig og praktisk talt uknuselig høykvalitets polymer som er spesielt egnet for drivhus.

Den ekstra store arbeidsflaten gir deg rikelig med plass til å dyrke en mengde grønnsaker og urter, og lagre verktøy og tilbehør du trenger. Balance drivhuset er også svært tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel for at trillebårer skal kunne gå inn og ut, og tilstrekkelig plass til å flytte store plantetrayser. Den låsbare døren har en aluminiumshengsel som fungerer like godt i frost som i varme, slik at den aldri setter seg fast som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulert materiale, kombinasjonen av de trygge polycarbonatpanelene med rustbestandig aluminiumsramme og ekstra sterke støttebjelker gir deg et drivhus som er velutformet og holdbart, så du trenger aldri å bekymre deg for stabiliteten eller sikkerheten til drivhuset ditt. For en vakker, velutformet og romslig tilføyelse til hageopplevelsen din, skaff deg et Canopia Balance bakgårdsdrivhus i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 11,1 m²
To Top