SKU
707011

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 14,7 m²

Special Price kr 28 977 Regular Price kr 41 995

Lengde: 484 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: Veksthuset har god plass til å bevege seg rundt i og å gå inn og ut av.
Solid konstruksjon: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt og rustbestandig metall.
Ekstra støtte: Inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polycarbonat: De motstandsdyktige panelene er 100% UV-beskyttede, nesten uknuselige og blir ikke gule eller sprø over tid.
Diffuse takpaneler: 4 mm dobbelveggspaneler beskytter mot sterk sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare veggpaneler: Krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang.
Året rundt-værresistens: Motstandsdyktig mot vind, snø og hagl. Tåler vind opp til 56 mph / 90 km / t og 15 lbs / ft² / 75 kg / m² snø.
Dørfunksjoner: Lav terskelrampe for enkel tilgang samt låsbare, aluminiums hengslede dobbeltdører som er høye (6'6 "/ 199 cm) og brede.
Ventilasjon: Manuelle takvinduer tillater justering av fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: Inkluderer et innebygd takrennesystem for å kanalisere og enkelt samle regnvann.
DIY montering: Skyvepanel-systemet inkluderer forhåndsborrede profiler og forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilgjengelig tilbehør: Vifteovn, lyssett, skyggekledekit, automatisk takvindåpner, oppstilling og hyller, plantekroker, spaltetettingssats og dryppvanningssats er alle tilgjengelige for kjøp separat. 

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi forteller deg at Canopia Balance drivhussett gir plantene dine optimale forhold for næring og vekst, mener vi det.

Med to typer glass får du et balansert drivhus som kombinerer beskyttelsen av diffusjonsdobbeltskallede takpaneler med lysoverføringen fra krystallklare veggpaneler for ideelle vekstforhold. Alle panelene er laget av UV-beskyttet polycarbonat, en glassaktig, nesten uknuselig polymer av høy kvalitet som er spesielt egnet for drivhus.

Den ekstra store arbeidsplassen gir deg god plass til å dyrke en overflod av grønnsaker og urter og lagre verktøy og tilbehør du trenger. Balance drivhuset er også svært tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel for at trillebårer kan gå inn og ut og nok plass til å flytte store brett med planter. Den låsbare døren har en aluminiumshengsel som fungerer like godt i frost som i varme, slik at den aldri blir låst fast som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulerte materialer, kombinasjonen av de trygge polycarbonatpanelene med den rustfrie aluminiumsrammen og ekstra sterke støttebjelker gir deg et drivhus som er godt designet og holdbart, så du trenger aldri å bekymre deg for styrken eller sikkerheten til drivhuset ditt. For et vakkert, godt designet og romslig tillegg til hageopplevelsen din, få et Balance bakgårdsdrivhus i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 14,7 m²
To Top