SKU
707012

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 18,4 m²

Special Price kr 34 497 Regular Price kr 49 995

Lengde: 604 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: Drivhuset har rikelig med plass til å bevege seg rundt og gå inn og ut.
Holdbar struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt og rustbestandig metall.
Ekstra støtte: Inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polykarbonat: De motstandsdyktige panelene er 100% UV-beskyttet, nesten uknuselige og blir ikke gule eller sprø over tid.
Diffuse takpaneler: 4 mm dobbelveggstakpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare sidepaneler: Krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang.
År-rundt værbestandighet: Vind-, snø- og haglbestandig. Tåler vind opp til 56 mph / 90 km / t og 15 lbs / ft² / 75 kg / m² snø.
Dørfunksjoner: Lav terskelrampe for enkel tilgang, samt låsbare, aluminiumshengslede doble dører som er høye (6'6 "/ 199 cm) og brede.
Ventilasjon: Manuelle takvinduer tillater justering av fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: Inkluderer et innebygd takrennesystem for å kanalisere og samle regnvann enkelt.
DIY-montering: Skyvesystemet inkluderer forhåndsborrede profiler, forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilgjengelige tilbehør: Viftevarmer, belysningssett, skyggetøysett, automatisk takventilåpner, stadier og hyller, plantekroker, espalieringssett og dryppvanningssystem er alle tilgjengelige for kjøp separat.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi forteller deg at Canopia Balance Greenhouse Kits gir plantene dine optimale forhold for pleie og vekst, så mener vi det.

Med to typer glasering får du en balansert DIY-drivhus som kombinerer beskyttelsen av de spredte tvillingvegg-panellene med lystransmisjonen fra de krystallklare sidepanelene for ideelle vekstforhold. Alle paneler er laget av UV-beskyttet polycarbonat, et glassaktig og nesten uknuselig high-end polymer som er unikt egnet for drivhus.

Den ekstra store arbeidsplassen gir deg god plass til å dyrke mengder av grønnsaker og urter, samt lagre verktøy og tilbehør du trenger. Balance-drivhuset er også svært tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel som lar trillebårer enkelt komme inn og ut, samt tilstrekkelig rom for å transportere store plantebrett. Den låsbare døren har et aluminiumshengsel som fungerer like bra i frost som i varme, slik at den aldri blir fastlåst som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulerte materialer, kombinasjonen av de sikre polycarbonat-panelene med rustfritt, aluminiumsramme og ekstra sterke støttebjelker gir deg et drivhus som er godt designet og holdbart, slik at du aldri trenger å bekymre deg for styrken eller sikkerheten til drivhuset ditt.

For et vakkert, godt designet og romslig tilskudd til hageopplevelsen din, skaff deg et Balance bakgårds-drivhus i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 18,4 m²
To Top