SKU
707014

Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 22 m²

Special Price kr 42 087 Regular Price kr 60 995

Lengde: 724 cm
Bredde: 304 cm
Høyde: 257 cm
Bredde dør: 114 cm
Høyde dør: 199 cm

Ekstra stor design: Drivhuset har rikelig med plass til å bevege seg rundt og gå inn og ut.
Holdbar struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt og rustbestandig metall.
Ekstra støtte: Inkluderer interne støttebjelker og en galvanisert stålbase for ekstra styrke og stabilitet.
Polykarbonat: De motstandsdyktige panelene er 100% UV-beskyttet, nesten uknuselige og blir ikke gule eller sprø over tid.
Diffuse takpaneler: 4 mm dobbelveggstakpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Klare sidepaneler: Krystallklare sidepaneler gir over 90% lysgjennomgang.
År-rundt værbestandighet: Vind-, snø- og haglbestandig. Tåler vind opp til 56 mph / 90 km / t og 15 lbs / ft² / 75 kg / m² snø.
Dørfunksjoner: Lav terskelrampe for enkel tilgang, samt låsbare, aluminiumshengslede doble dører som er høye (6'6 "/ 199 cm) og brede.
Ventilasjon: Manuelle takvinduer tillater justering av fuktighet, temperatur og ventilasjon, og holder deg kjøligere på varme dager.
Takrenne: Inkluderer et innebygd takrennesystem for å kanalisere og samle regnvann enkelt.
DIY-montering: Skyvesystemet inkluderer forhåndsborrede profiler, forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilgjengelige tilbehør: Viftevarmer, belysningssett, skyggetøysett, automatisk takventilåpner, stadier og hyller, plantekroker, espalieringssett og dryppvanningssystem er alle tilgjengelige for kjøp separat.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Når vi forteller deg at Canopia Balance drivhussett gir plantene dine optimale forhold for næring og vekst, så mener vi det.

Med to typer glass, får du et balansert DIY-drivhus som kombinerer beskyttelsen til de diffuse takpanelene med to-lags polykarbonat og lystransmisjonen til de krystallklare sidepanelene for ideelle vekstforhold. Alle paneler er laget av UV-beskyttet polykarbonat, en glasslignende, nesten uknuselig høykvalitets polymer som er spesielt egnet for drivhus.

Den ekstra store arbeidsplassen gir deg god plass til å dyrke en overflod av grønnsaker og urter og lagre verktøyene og tilbehøret du trenger. Balance-drivhuset er også ekstremt tilgjengelig med brede og høye doble dører og en lav terskel for å rulle inn og ut hjulbårer, og med nok plass til å overføre store brett med planter. Den låsbare døren har en aluminiumshengsel som fungerer like bra i frost som i varme, så den setter seg aldri fast som en skyvedør.

Laget av 100% resirkulerte materialer, kombinasjonen av trygge polykarbonatpaneler med rustbestandig aluminiumsramme og ekstra sterke støttebjelker gir deg et drivhus som er godt designet og holdbart, slik at du aldri trenger å bekymre deg for styrken eller sikkerheten til drivhuset ditt. For en vakker, godt designet og romslig tillegg til hageopplevelsen din, skaff deg en Balance bakgårdsdrivhus i dag!

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Balance Drivhus Sølv 22 m²
To Top