SKU
703732

Palram - Canopia Bella Drivhus Sølv 14,7 m²

Special Price kr 26 907 Regular Price kr 38 995

Lengde: 613 cm
Bredde: 244 cm
Høyde: 219 cm
Bredde dør: 118 cm
Høyde dør: 171 cm

Nesten uknuselige 4 mm dobbeltveggpaneler av polykarbonat for dør og vindu, og 6 mm paneler for vegger og tak, opprettholder ideell temperatur og beskytter mot sterkt sollys.
Det klokkeformede drivhuset gjør at snøen sklir lett av og forbedrer motstand mot vind.
Alle paneler er 100% UV-beskyttede og blokkerer skadelige UV-stråler.
Enkel montering med skyvepanel-system.
Holdbar, rustbestandig aluminiumsramme.
Galvanisert stålbase inkludert med tilpassede hull for forankring for ekstra strukturell stabilitet (forankringsmidler ikke inkludert).
Lav terskel og doble dører for enkel tilgang.
Vedlikeholdsfritt drivhus.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Bella-drivhuset er et vakkert og praktisk drivhus på 8 fot bredt som har nesten uknuselige dobbeltveggpaneler av polykarbonat, og gir en ideell kombinasjon av sollysfordeling, varmeisolasjon og sikkerhet for alle dine hagebehov. Det klokkeformede drivhuset er spesifikt designet for å forbedre motstanden mot vind og tillate snø å gli av. Det ekstra store arbeidsområdet og de brede doble dørene gir den ivrigste gartneren god plass til å dyrke en mengde grønnsaker og urter, samtidig som det er rom for å plante om sarte planter og oppbevare verktøy og tilbehør. Bella-drivhussettet inkluderer også en galvanisert, rustbestandig stålperimeterbase for ekstra strukturell støtte, stabilitet og justering. Skaff deg Bella DIY-drivhuset i dag for et imponerende og funksjonelt tillegg til hageopplevelsen din.

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Bella Drivhus Sølv 14,7 m²
To Top