SKU
707154

Palram - Canopia Essence Drivhus Sølv 11,9 m²

Special Price kr 17 937 Regular Price kr 25 995

Lengde: 487 cm
Bredde: 244 cm
Høyde: 229 cm
Bredde dør: 114,5 cm
Høyde dør: 194,5 cm

Romslig drivhusdesign: Stort drivhus gir god plass til å jobbe og bevege seg rundt
Robust struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt, rustbestandig metall
Solid støtte: Inkluderer støttebjelker og en galvanisert stålbase (ankere ikke inkludert) for ekstra styrke og stabilitet. Motstandsdyktige polycarbonatpaneler: 4 mm tolags tak- og veggpaneler er 100% UV-beskyttet, nesten uknuselig og blir ikke gule eller sprø over tid
Lysgjennomgang: Diffus paneler gir 82% lysgjennomgang og beskytter mot sterk sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Årstidsbestandighet: Motstandsdyktig mot vind, snø og hagl. Tåler vind opp til 90 km/t / 56 mph og snøbelastning på 75 kg/m² / 15 lbs/ft².
Innebygd takrenne: Inkludert takrennesystem for å samle regnvann som kan brukes til vanning. Ventilasjon: To manuelt justerbare ventilasjonsvinduer for forbedret luftsirkulasjon.
Enkel tilgang: Lav terskelrampe og låsbare, hengslede doble dører (190 cm / 75 "H x 120 cm / 47" B) gir enkel tilgang for trillebårer, gressklippere eller rullestoler (hengelås ikke inkludert)
Selvmontering: Skyvesystemet inkluderer forhåndsborrede profiler og forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilbehør: Tilpass drivhuset ditt med et bredt utvalg av tilbehør fra Palram - Canopia, som en automatisk lufteåpner, arbeidsbenk i stål og hyller for alle dine behov.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Oppgrader ditt hyggelige sted med det romslige Essence drivhuset. Dette drivhussettet på 8x16 fot har god takhøyde slik at du kan bevege deg komfortabelt, samt tilstrekkelig arbeidsplass til å oppbevare verktøyene dine og plante favorittene dine i hagen.

Essence drivhussettet gjør det enkelt å regulere temperaturen, fuktigheten og luftstrømmen i ditt eget drivhus med to ventilvinduer, og det gjør det problemfritt å gå inn og ut med armene fulle av brett eller å dytte en trillebår gjennom to brede dører med en lav terskel. Det essensielle drivhuset inkluderer også en galvanisert stålbase og et innebygd takrennesystem.

Dine planter vil nyte en pleiende atmosfære, samtidig som du kan nyte all plassen til å skape det med et Essence drivhus.

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Essence Drivhus Sølv 11,9 m²
To Top