SKU
701944

Palram - Canopia Essence Drivhus Sølv 9 m²

Special Price kr 13 107 Regular Price kr 18 995

Lengde: 367 cm
Bredde: 244 cm
Høyde: 229 cm
Bredde dør: 114,5 cm
Høyde dør: 194,5 cm

Romslig drivhusdesign: Stort drivhus gir god plass til å jobbe og bevege seg rundt
Robust struktur: Pulverlakkert aluminiumsramme er et sterkt, rustbestandig metall
Solid støtte: Inkluderer støttebjelker og en galvanisert stålbase (ankere ikke inkludert) for ekstra styrke og stabilitet. Motstandsdyktige polycarbonatpaneler: 4 mm tolags tak- og veggpaneler er 100% UV-beskyttet, nesten uknuselig og blir ikke gule eller sprø over tid
Lysgjennomgang: Diffus paneler gir 82% lysgjennomgang og beskytter mot sterk sollys og forlenger sesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Årstidsbestandighet: Motstandsdyktig mot vind, snø og hagl. Tåler vind opp til 90 km/t / 56 mph og snøbelastning på 75 kg/m² / 15 lbs/ft².
Innebygd takrenne: Inkludert takrennesystem for å samle regnvann som kan brukes til vanning. Ventilasjon: To manuelt justerbare ventilasjonsvinduer for forbedret luftsirkulasjon.
Enkel tilgang: Lav terskelrampe og låsbare, hengslede doble dører (190 cm / 75 "H x 120 cm / 47" B) gir enkel tilgang for trillebårer, gressklippere eller rullestoler (hengelås ikke inkludert)
Selvmontering: Skyvesystemet inkluderer forhåndsborrede profiler og forhåndskuttede skyvepaneler for enkel installasjon.
Tilbehør: Tilpass drivhuset ditt med et bredt utvalg av tilbehør fra Palram - Canopia, som en automatisk lufteåpner, arbeidsbenk i stål og hyller for alle dine behov.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Oppgrader din lykkelige plass med den romslige Essence-drivhuset. Dette drivhuset i størrelsen 8x12 ft har høy takhøyde for å bevege seg komfortabelt og nok arbeidsplass til å lagre verktøyene dine og plante dine hagefavoritter.

Essence-drivhussettet gjør det enkelt å regulere temperaturen, fuktigheten og luftstrømmen i ditt DIY-drivhus med to ventilasjonsvinduer og gjør det problemfritt å gå inn og ut med armer fulle av brett eller dytte en trillebår med to brede dører og en lav terskel. Det essensielle drivhuset inkluderer også en galvanisert stålbase og et innebygd takrennesystem.

Plantene dine vil nyte et pleievennlig miljø, mens du får glede av all plassen til å gjøre det til virkelighet med et Essence-drivhus.

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Essence Drivhus Sølv 9 m²
To Top