SKU
701636

Palram - Canopia Mythos Drivhus Sølv 2,3 m²

Special Price kr 6 897 Regular Price kr 9 995

Lengde: 126 cm
Bredde: 185 cm
Høyde: 208 cm
Bredde dør: 56,5 cm
Høyde dør: 163 cm

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

Vegg- og takpanelene til Mythos drivhuset er laget av en nesten uforgjengelig polymer kalt polycarbonat, som har lysgjennomgangsfordelene til glass, men er lettere, sterkere og sikrere. Doble vegger sprer intens sollys som kan stresse planter, hemme vekst og gi dobbelt så mye varmeretensjon som enkeltveggede paneler for et stabilt miljø.

Mythos-rammen er laget av rustfritt aluminium montert på en solid, varmforsinket stålbase for ekstra solid strukturell støtte. Andre funksjoner inkluderer integrert takrenne for å spre regnvannet, takventilasjon og en låsbar hengslet dør med en magnetisk lås for å kontrollere temperatur og fuktighet. Det unike skyvepanelsystemet skaper bedre isolasjon, sterkere motstand mot vind og gjør det enklere å montere enn andre drivhus til gjør-det-selv-prosjekter.

Med dette hage drivhuset kan du forlenge vekstsesongen ved å starte tidlig på våren og fortsette å dyrke planter utover høstfrosten. Med enkel montering, slitesterke materialer og effektive funksjoner, er Mythos drivhuset et naturlig valg.

Produktvideo

 

Monteringsvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Mythos Drivhus Sølv 2,3 m²
To Top