SKU
706970

Palram - Canopia Triomphe Drivhus Svart 17,1 m²

Special Price kr 65 547 Regular Price kr 94 995

Lengde: 380 cm
Bredde: 450 cm
Høyde: 269 cm
Bredde dør: 147 cm

Elegant Design: Den vakre hagehytta bringer sofistikering og tilflukt til hagen din.
Ekstra stort design: Romslig orangeri på 17 m² med høye tak (112 tommer) og sidevegger (75 tommer). Motstandsdyktige polykarbonatpaneler: 10 mm flerkammer-takpaneler beskytter mot sterkt sollys og forlenger vekstsesongen ved å beskytte planter mot høstfrost.
Lysgjennomtrenging: Krystallklare veggpaneler gir over 90% lysgjennomtrenging. Tykke akrylglass-glasurede paneler reduserer støy og forbedrer sikkerheten.
Pulverlakkert aluminiumsramme: Sterk, rustbestandig metall forsterket med interne støttestrukturer og inkluderer en galvanisert stålbase.
Takventiler: Inkluderer to store, automatiske takventiler som fungerer uten behov for strøm.
Værbestandighet året rundt: Tåler vind opp til 75 mph / 120 km/t og 16,4 lbs/ft² / 80 kg/m² med snø.
Innebygd takrenne: Inkludert takrennesystem for å samle opp regnvann som kan brukes til vanning.
Festesystem: Et internt og eksternt jordfestingssystem for maksimal strukturell stabilitet og styrke.
Enkel tilgang: Lav terskelrampe og låsbare, hengslede brede og høye doble dører gir enkel tilgang.
Selvmontering: Skyvesystemet for paneler inkluderer forhåndsborede profiler, forhåndskuttede skyvepaneler og alt nødvendig monteringsutstyr.

Leveringstid: 5-10 virkedager

Monteringsanvisning

La deg inspirere av ideen om å kombinere hage, hjem og utendørs livsstil, og se på hagen din som et sted å finne tilflukt med Triomphe Garden Chalet.
Den solide T-formede orangeriet har høye sidevegger og hvelvede tak som gir deg over 9 fot takhøyde og en romslig layout med nok plass til å skape en virkelig hyggelig utendørs opplevelse.
Stort nok til et spisebord for å dele måltider med dine favorittpersoner eller et avslapningsområde fylt med komfortable sitteplasser for å rømme fra hverdagens stress.
Triomphe er ment å utvide og heve ditt boareal. Med belysning og oppvarming tilgjengelig for kjøp separat, kan du skape et innbydende miljø som du ønsker å bruke året rundt.
Pust inn stemningen med fire store, automatiske takventiler og doble svingdører som enkelt åpner og lukker og gir rikelig med luftstrøm.
Den solide akrylglas-glasuren reduserer utvendig støy og er eksepsjonelt trygg, og skaper et koselig og privat område for deg og din familie som du kan stole på.
Aluminiumsrammen har en fin svart finish og er kraftig nok til å holde hyller hvor som helst inne i drivhuset for planter, dekorasjoner, bøker eller til og med utendørs retter.
Triomphe er praktisk talt vedlikeholdsfri, slik at du kan slappe av, nyte og feire hver eneste dag.

Produktvideo

 

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Triomphe Drivhus Svart 17,1 m²
To Top