SKU
0805142

Bizzotto Bali Sofabord Teak 120x80 cm

Special Price kr 8 729,10 Regular Price kr 9 699,00

Teak tre fsc 100%, sandblåsing og antikk vannbasert maling. Det anbefales at du ikke utsetter varen for direkte sollys og dårlig vær. Merk: denne originale produksjonen inkluderer treinnlegg av samme art. noen splittelser, sprekker eller ufullkommenheter, som også kan generere over tid, er trekk ved dette materialet og gjør hvert stykke unikt og originalt.

Materiale: Teak

Mål:
L: 120 cm
B: 80 cm
H: 30 cm

NB! Leveringstid ca. 4 uker

Et merke anerkjent over hele verden som et uttrykk for den italienske designtradisjonen, utviklet over tid med et kosmopolitisk utseende og med en forkjærlighet for moderne levesett. Med tre generasjoner og over 45 år med gründerhistorie, formidler Bizzotto italiensk smak på sitt beste. Det er globalt anerkjent og preget av sitt uopphørlige søk etter materialer, design og utførelse av høyeste kvalitet, som selv i dag utføres av mesterhåndverkere som er opplært i den eldgamle møbeltradisjonen.

Hver Bizzotto-skapelse stammer fra inspirasjonen fra designere og dyktigheten til dyktige håndverkere. Den minner om et lagdelt minne, den unike rikdommen i Veneto-regionen, som trekker frem Venezias tusenvis av år med historie, fra opplevelsene fra den palladiske stilen og fra den tradisjonsrike italienske kulturen.

Den italienske produksjonen som tilbys av Bizzotto er synonymt med smak verdsatt i Italia og over hele verden. Den iboende ambisjonen er å alltid oppnå de høyeste standarder, hele tiden strebe etter perfeksjon, garantert av en meget streng kvalitetskontroll.

Skriv en omtale
Du omtaler:Bizzotto Bali Sofabord Teak 120x80 cm
To Top