SKU
4510T

Cane-line Amaze solseng

kr 21 995,00

Bredde: 215 cm | 84.7 inches *

Dybde: 77 cm | 30.4 inches *

Høyde: 110 cm | 43.4 inches *

Sete høyde: 36 cm | 14.2 inches *

Vekt: 32 kg | 70.55 lbs *

* Mål og vekt som vises inkluderer ikke valgte tillegg

Bestillingsvare: 1-3 Uker levering.

Den imponerende og minimalistiske Amaze solsengen er et dansk design uttrykk av enkelhet, komfort og håndverk. Amaze har funksjonelle og kunstneriske linjer når den er plassert i et moderne hus, og kan brukes som en solseng, en benk eller et stort kaffe bord. Et sted å trekke seg tilbake til, for å slappe av i hagen, på terrassen eller rundt bassenget. Amaze solsengen kan også brukes sammen med andre medlemmer i Amaze serien eller blandet med våre andre lounge produkter, eller tilbehør som for eksempel en Divine fotskammel eller et On-the-move sidebord.

Amaze solsengen er produsert i ubehandlet, sertifisert teak, som tillater en å velge hvordan teaken skal bevares. Teaken kan enten forbli ubehandlet, slik at en vakker grå patina oppstår over tid, eller oljes med en passende teak olje. Avhengig av i klimaet, kan oljing i så fall være nødvendig et par ganger i året. Cane-line teak er godkjent og dyrket i henhold til SVLK sertifiseringssystem. Amaze solsengen er designet av de danske designerne Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

Hvis du vil beskytte det fine teakverket og bevare den originale unike gyldenbrune teakfargen, anbefaler vi Cane-line Teak Care-produkter, som sikrer vedlikehold av teakmøblene dine.

Skriv en omtale
Du omtaler:Cane-line Amaze solseng
To Top