SKU
95402860

Higold Emoti Hjørnegruppe

kr 47 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Venstre dobbel hjørnesofa: 770x1355x775 (mm)
Høyre dobbel hjørnesofa: 770x1355x775 (mm)
Salongbord: 1200x700x375 (mm)
Midt hjørnesofa: 770x770x775 (mm)
Midtsofa: 770x630x775 (mm)

Emoti Hjørnegruppe 3 + 2 er en moderne og romslig hagesofa fra Higold i nordisk design. Den gir en svært god sittekomfort og har god plass til å strekke ut beina. Higold bruker kun de beste råmaterialene i møbelproduksjonen, noe som gir produktene lang levetid.

Emoti-serien er både stilfull og moderne og passer perfekt på enhver uteplass. Den er konstruert for vårt nordiske klima og er utstyrt med en kraftig konstruksjon og slitesterke materialer. Sofaen har en kraftig aluminiumsramme av høy kvalitet, Akzonobel-pulverlakkering og er utstyrt med FSC-sertifisert teak. Putene i Olefin-stoff er svært værbestandige og kan vaskes i maskin på 30 grader. Høykvalitets skum gir en meget god sittekomfort og sikrer lang levetid. Sofaen er UV-bestandig, vannavstøtende og fargebestandig. Det er viktig å merke seg at putene er vannavstøtende og drenerer godt, men de er ikke vanntette, så vi anbefaler å bruke trekk som beskyttelse ved behov.

Midtdelen av sofaen kan settes på forskjellige måter, slik at sofaen kan settes opp som en 3+2 eller 2+3, avhengig av om du ønsker den venstre eller høyre stilt.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Hjørnegruppe
To Top