SKU
95402460

Higold Emoti Spisegruppe 6

kr 39 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Spise stol: 690x560x800 (mm)
Spisebord: 1600x900x750

2-3 ukers leveringstid, fjernlager

Spisegruppen Emoti for 6 personer er tilgjengelig i en vakker beige farge, og består av et 160cm bord og 6 stoler med armlener. Dette er en av Higold's bestselgende serier innen spisegrupper, og den har blitt svært populær i Norge på grunn av sitt stilfulle design og romslige størrelse som gir god komfort.

Emoti er et designmøbel som skiller seg ut med sine stilige detaljer og konstruksjon, og det er kvalitet i alle deler. Rammen er laget av kraftig aluminium og pulverlakkert i antrazit sort av Akzonobel. Putene er laget av høykvalitets skum og har et vannfast innertrekk for raskere drenering. Trekkene er laget av værbestandig Olefin-stoff som er UV-resistent, vannavvisende og fargebestandig. Vi vil påpeke at putene ikke er vanntette og anbefaler derfor bruk av overtrekk for å beskytte dem. Putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin på 30 grader ved behov. Anvisning er festet til hvert putetrekk.

Bordets høyde og bein er utformet slik at alle får god benplass og opplever god plass rundt spisegruppen. Stolene og bordplaten har teak-detaljer av klasse A som er FSC-sertifisert for å sikre bærekraftig skogbruk.

Merk: Vi anbefaler å bruke et møbeltrekk som er tilpasset uten stol på en av endene.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Spisegruppe 6
To Top