SKU
95402870

Higold Emoti Spisegruppe 8

kr 49 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Spise stol: 690x560x800 (mm)
Spisebord: 2200x900x750 (mm)

2-3 ukers leveringstid, fjernlager

Emoti spisegruppen i en elegant beige farge består av et 220 cm bord og åtte stoler med armlener, og er en populær modell fra Higold som har vunnet over mange kunder i Norge takket være sin stilfulle design og romslige størrelse.

Med Emoti-spisegruppen får du ikke bare et stilrent møbel, men også en trendsetter med fokus på kvalitet. Rammen er laget av kraftig aluminium med en pulverlakkering i antrasittsort fra Akzonobel. Putene er fylt med høykvalitets skum og har et vannfast innertrekk for rask drenering. Trekkene er i Olefin stoff, som er spesielt værbestandig for det nordiske klimaet. Putene er også UV-bestandige, vannavvisende og fargebestandige, men de er ikke vanntette, så vi anbefaler å bruke møbeltrekk for ekstra beskyttelse. Hver putetrekk har en anvisning festet til seg, og kan vaskes i maskin på 30 grader etter behov.

Bordets høyde og bein er justert slik at alle får god benplass og en behagelig opplevelse rundt spisegruppen. Stolene og bordplaten har detaljer i teak, som er av klasse A og FSC-sertifisert.

Vennligst merk at dersom du ønsker å bruke et møbeltrekk, er det beregnet for å passe uten en stol på en av endene.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Spisegruppe 8
To Top