SKU
9542700

Higold New York Hagegruppe 3+2

Special Price kr 74 900,00 Regular Price kr 89 000,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
2x Lounge stol: 815x840x615 (mm)
Tre-seters sofa: 815x2200x615 (mm)
Kafebord: 1050x815x410 (mm)

New York Lounge 3+2 Gruppe fra Higold er en elegant serie utemøbler med trendy design og kvalitetskomponenter. Den kraftige rammen til New York er helstøpt aluminium med pulverlakkering i antrazit-sort fra Akzonobel. Putene er komfortable takket være Textilene-stoffet på undersiden og høykvalitets skum (Quick Dry Foam) med et vannfast innertrekk for rask drenering. Putetrekkene er i værbestandig Olefin-stoff som er UV-resistent, vannavvisende og fargebestandig. Det er imidlertid viktig å merke seg at putene ikke er vanntette, og vi anbefaler derfor å bruke overtrekk for å beskytte dem. Pynteputene som er avbildet, følger med i leveransen.

Teakdetaljene i New York-serien er unike, og sidepanelene er håndlaget med teakmaterialer i klasse A, og er FSC-sertifisert. Bordet som følger med, er også en del av møbelsettet, og har en stilig lukedesign med en rustfri stålbeholder som kan brukes til is eller oppbevaring. Lokket på bordet kan tas av eller snus for en jevn overflate.

Alt i alt leveres New York Lounge 3+2 Gruppe komplett, og montering er ikke nødvendig.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold New York Hagegruppe 3+2
To Top