SKU
95408240

Higold York Utesofa Hjørnegruppe

kr 69 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Venstre Hjørnesofa: 810x1435x615 (mm)
Midt Hjørnesofa: 810x810x615 (mm)
Høyre Hjørnesofa: 810x1435x615 (mm)
Kafebord: 1100x750x410 (mm)

YORK Hjørnegruppe Black Edition er en eksklusiv serie fra Higold kolleksjonen som er spesielt designet og produsert for vårt nordiske klima med de beste materialer og tekstiler. Sofaen har et vippebord på siden som kan slås opp/ned for å gi mer bordplass når det trengs.

Dette er et designmøbel og en trendsetter med sin stilige design og konstruksjon av høy kvalitet. Konstruksjonen til York består av en kraftig helstøpt aluminiumsramme med Akzonobel pulverlakkering i antrazit sort. Underlaget til putene er Textilene stoff som gir ekstra komfort i tillegg til putene som er laget av høykvalitets skum med vannfast innertrekk for rask drenering. Putetrekkene er i Olefin stoff som er svært værbestandig for vårt nordiske klima, UV-resistent, vannavstøtende og fargebestandig. Det er verdt å merke seg at putene ikke er vanntette, og det anbefales derfor å bruke overtrekk for å beskytte dem. Putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin på 30 grader etter behov. Pynteputer som vist på bildene følger med.

Teak detaljene i York er et designelement i seg selv. Sofaens sidepanel kan vippes ut for å gi ekstra bordplass og holder flere kilo. Teak materialene er klassifisert som klasse A og FSC-sertifisert.

Bordet som følger med er et møbel i seg selv og har en stilfull stålbeholder i rustfritt edelstål for is eller oppbevaring. Den kan enkelt løftes ut for å fylles med is på varme sommerdager. Pynteputer følger også med.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold York Utesofa Hjørnegruppe
To Top