SKU
95404680

Higold Nofi Spisegruppe 6

kr 44 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Spise stol: 700x560x800 (mm)
Spisebord: 1600x900x750 (mm)

NOFI spisegruppe for 6 personer er tilgjengelig i taupe farge og inneholder et 160 cm bord og 6 stoler med armlener. Nofi har blitt en bestselger innen spisegrupper fra Higold, og denne varianten har blitt populær i Norge på grunn av dens komfortable og romslige størrelse.

Nofi er et designmøbel og en trendsetter med sine stilfulle detaljer og kvalitetskonstruksjon. Konstruksjonen består av en kraftig aluminiumsramme med Akzonobel pulverlakkering, og putene er laget av høykvalitets skum med en vannfast innertrekk for raskere drenering. Putetrekkene er laget av Olefin stoff som er svært værbestandig for det nordiske klimaet, og de er UV-resistente, vannavstøtende og fargebestandige. Vi anbefaler å bruke overtrekk for å beskytte putene siden de ikke er vanntette. Putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin på 30 grader ved behov. Anvisninger for vask er festet til hvert putetrekk.

Bordets høyde og bein er skalert for å gi god benplass og god plass rundt spisegruppen.

Teak-detaljene på stolene og bordplaten er av klasse A og FSC-sertifisert.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Nofi Spisegruppe 6
To Top