SKU
95406450

Higold Nofi Spisegruppe 8

Special Price kr 39 900,00 Regular Price kr 49 900,00

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Spise stol: 700x560x800 (mm)
Spisebord: 2200x900x750 (mm)

Nofi-spisegruppen er ideell for 8 personer og kommer i antrazit-farge med et 220cm bord og 8 stoler med armlener. Dette er en bestselger fra Higold og har blitt svært populær i Norge på grunn av sin romslige størrelse og komfort.

Nofi er et designmøbel og en trendsetter med stilfulle detaljer og en solid konstruksjon av høy kvalitet. Den kraftige aluminiumsrammen er pulverlakkert med Akzonobel i antrazit-sort. Putene er laget av høykvalitets skum med en vannfast innertrekk som sikrer rask drenering. Putetrekkene er laget av Olefin-stoff, som er svært værbestandig og UV-resistent, vannavstøtende og fargebestandig. Vi anbefaler å bruke møbeltrekk for ekstra beskyttelse da putene ikke er vanntette. Putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin på 30 grader ved behov, og instruksjoner følger med på hvert putetrekk.

Bordets høyde og bein er optimalisert slik at alle kan sitte komfortabelt og ha god plass rundt spisegruppen. Teakdetaljene på stolene og bordplaten er av klasse A og FSC-sertifisert.

Vennligst merk at anbefalt møbeltrekk er beregnet på å passe uten stol på en av endene.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Nofi Spisegruppe 8
To Top