SKU
95410880

Higold Nofi Utesofa Hjørnegruppe

kr 59 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Venstre dobbel hjørnesofa: 810x1505x615 (mm)
Høyre dobbel hjørnesofa: 810x1505x615 (mm)
Salongbord: 1200x700x375 (mm)
Midt hjørnesofa: 810x810x615 (mm)
Midtsofa: 810x715x615 (mm)

En ny versjon i antrazit (sort) utgave er nå tilgjengelig! Nofi er en moderne og stilfull serie fra Higold som vil imponere på enhver uteplass. Den er spesielt utviklet for vårt nordiske klima, med en sterk konstruksjon og slitesterke materialer. Stolene og sofaen er romslige og svært komfortable å sitte i. Rammen er laget av høykvalitets aluminium, med Akzonobel pulverlakkering og FSC-sertifisert teak, som gir et trendy og smakfullt design. Nofi-serien har puter i Olefin-stoff som er svært værbestandige og kan vaskes i maskin på 30 grader. Instruksjoner er trykt på innsiden av putetrekkene. Høykvalitets skum gir god sittekomfort og sikrer lang levetid. Produktet er UV-bestandig, vannavvisende og fargebestandig.

Hjørnegruppen har et total mål på 320cm x 240cm og modulene kan enkelt byttes ut slik at sofaen kan plasseres på høyre eller venstre side. Midtdelen kan også tas ut for å gi en ekstra lounge-stol. Låse-skinner medfølger og monteres som festeanordning mellom modulene, som sikrer at gruppen holdes sammen.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Nofi Utesofa Hjørnegruppe
To Top