SKU
375448-B

WOOOD Dean Sofabord Brun Ø 80 cm

Special Price kr 3 371,55 Regular Price kr 3 549,00

Merke: WOOOD
Produkttype: sofabord
Materiale: fiberleire
Mål: 32x80x80 cm (H x B x D)

Levering: 3-4 uker

Sjenerøst salongbord for innendørs og utendørs bruk
Laget av fiberleire i en tøff, brun betonglook
Overraskende lett
H 32 cm x ø 80 cm

Dette solide salongbordet er fra samlingen til det nederlandske merket WOOOD. Dean har et solid betongutseende i brun farge. Dette bordet er laget av fiberleire og har blitt behandlet med vannbestandig sealer og lakk. Derfor er dette solide salongbordet egnet for innendørs og utendørs bruk. Det runde tette designet gir salongbordet et kraftfullt utseende og passer perfekt inn i et tøft interiør med mange naturlige materialer.

Dean har en høyde på 32 cm og en diameter på 80 cm. Dette salongbordet er også tilgjengelig i flere farger og størrelser. For innendørs bruk anbefaler vi å lime filtglider på undersiden, som hindrer skader på harde gulv.

Fiberleire er et farget materiale med åpen struktur. Hvis møblene blir stående ute hele året og det ikke utføres vedlikehold, kan det øverste laget bli skadet. Tenk på falming eller flekker. Beskytt derfor møblene mot regn og natt hele året. Den beste måten å rengjøre møbler i fiberleire på er med en myk børste og nøytralt såpevann, fjerning av flekker unngår varige skader umiddelbart.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Dean Sofabord Brun Ø 80 cm
To Top