SKU
365561-Z

Woood Dennis sovesofa Pine Sort

kr 4 949,00

Materiale furu børstet
Farge finish Svart
Dimensjoner 73x219x101 (HXBXD)
Opprinnelsesland NL

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Denne teksten er oversatt med Google Translate: 

Tøff, robust sovesofa
Massiv, FSC-sertifisert, furulakkert i sort
Sengeskuff fås separat
H 73 x B 219 x D 101 cm

Praktisk for en tenåring, en sovesofa. Ikke bare for å sove, men også nyttig for spill eller se på TV på soverommet. Denne Dennis sovesofa for en person kommer fra samlingen av det nederlandske merket WOOOD.

Denne sovesofaen er laget av FSC-sertifisert furu med svart finish og har en børstet overflate som gir sengen et ekstra robust og tøft utseende. Sengen kan forlenges med en praktisk oppbevaringsskuff som også kan brukes som gjesteseng (selges separat). Dennis sovesofa leveres uten madrass (90x200) og lamellramme. Denne sovesofaen er en del av Dennis-soverommet, og består av en sovesofa eller en seng uten vegger, et skrivebord, et skap og et nattbord.

BØRSTET TRE
Dette møbelet er laget av børstet tre. Årene og knutene fremheves ved børsting som gir treet et gjennomlevd utseende. På grunn av denne behandlingen kan ujevnheter, små sprekker og knuter være ekstra synlige. Dette er kjennetegn ved levd gjennom tre. Hvert eksemplar er derfor unikt! Sovesofaen leveres som et byggesett med en klar monteringsanvisning. For harde gulv, legg filtglir under bena. Dette forhindrer skader på gulvet.

Skriv en omtale
Du omtaler:Woood Dennis sovesofa Pine Sort
To Top