SKU
2010-

Spring Copenhagen Hunden Happy Oak

Special Price kr 592 Regular Price kr 749

Størrelse og vekt:
13,5 x 12,5 x 5,5 cm
146 g

Materiale:
Eik, valnøtt, ask og lær

Samtidig er det helt unike ved Happy at den består av hele 31 deler. Mange av enkeltdelene kan beveges, og det gir deg mulighet til å endre uttrykket dens, slik at du alltid får variasjon og ny glede fra Happy.

Happys nedtonede uttrykk og rolige farger gjør at denne trehunden lett passer inn i de fleste norske hjem. Og blir du først kjent med ham, er vi sikre på at han kommer til å bli en fast del av hjemmets interiør.

Selv om Happy ikke er noe leketøy, kan man alltids leke med den. Den biter ikke, og barna kommer til å like de søte øynene, de mange bevegelige delene og uendelige mulighetene til å endre trehundens uttrykk.

Hunden kan sitte, stå på alle fire, ligge og alle mulige og kreative posisjoner innimellom. Selv om de små delene er bevegelige: Ørene kan faktiske bevege seg i forskjellige retninger, slik at Happy ser mer eller mindre oppmerksom ut. Hodet kan bevege seg opp og ned. Beina og halsbåndet kan vris rundt. Til gjengjeld sitter halen godt fast, slik at trehunden din alltid ser frisk og glad ut.

Happy er en trehund med en rekke muligheter som gir mye glede til hjemmet.

Happy er et unikt treprodukt som er lagd og montert for hånd, slik at ingen utgaver er helt like. Rengjør med en fuktig klut. For bedre vedlikehold kan du bruke bivoks regelmessig på alle treproduktene våre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Spring Copenhagen Hunden Happy Oak
To Top