glassoginterior.no ble etablert i 2006, vi er i dag den nettbutikken i vårt segment som er størst i Norge.

Intervisjon AS(Orgnr. 980345009.) eier og driver glassoginterior.no, nettbutikken ble først startet som et supplement til en forretning selskapet eide. Vi skjønte raskt at det var nettbutikk vi ønsket å satse på og forretningen ble solgt i 2008. 

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i  et hjem, på en hytte, inne og ute. 

Vi selger kun A varer eller førstesortering som noen kaller det. Vi har opparbeidet oss en god kompetanse på pakking av varer. Dette betyr at om du bestiller varer fra oss skal du være trygg på at varen kommer hel frem til deg.

Vi er godkjent forhandler gjennom BBS/Nets, DIBS, Visa, Mastercard osv. Dette betyr at du kan være trygg på at vi utfører og leverer det du ønsker.

Intervisjon AS hadde de første årene et budsjetert underskudd, fra 2010 har vi gått med overskudd. Vi er her for deg nå og i fremtiden.

Har du noen synspunkter på hvordan vi driver, noe du ønsker å dele med oss, gode tips og råd så send gjerne en e-post til vår daglige leder Henrik Hulaas, e-post hulaas@youshop.no

To Top