SKU
515402

Eva Solo Nordic Kitchen Santoku Knife 18 cm

Special Price kr 1 499 Regular Price kr 1 999

Kvalitetskniv bygget opp etter japanske tradisjoner
Utrolig skarpt damaskusstål i 67 lag
Ligger godt i hånden
Materiale: Japansk Damaskusstål (AUS 10), Pakketre
Mål: Bladlengde: 18 cm, Lengde: 31.3 cm

NORDIC KITCHEN SANTOKU
Santoku-kniven er en spesielt skarp kniv som kan brukes til stort sett alle skjæreoppgaver. Santoku-kniven er også kjent som det asiatiske alternativet til kokkekniven. Den er lettere, kortere og skarpere enn en vanlig kokkekniv og derfor enkel å jobbe med til de fleste oppgaver. Den er spesielt godt egnet til å skjære papirtynne skiver eller små terninger med stor presisjon.

Knivene fra Eva Solos Nordic kitchen-serie er fremstilt etter en gammel japansk tradisjon og den samme teknikken man bruker til å fremstille samuraisverd med. Dyktige smedmestre har lagt hele 66 lag damaskusstål rundt kjernen, og sammen med kjernen utgjør dette de 67 lagene. Det gir en skarpere, hardere og mer balansert kniv.

Metoden gir deg et svært skarpt blad, høy fleksibilitet og en smal rygg på kniven. Skaftet er formet etter håndens anatomi og ligger stabilt og sikkert i hånden. Knivbrystet er laget slik at man kan hvile tommelfingeren på det. Det betyr at du kan arbeide med stor presisjon og kontroll, uansett om du renser en stek for ben og sener, snitter grønnsaker eller skjærer brød.

Skriv en omtale
Du omtaler:Eva Solo Nordic Kitchen Santoku Knife 18 cm
To Top