SKU
400446-C

Vtwonen Beach Sidebord Mangotre Varm Beige 64x50 cm

Special Price kr 4 004,10 Regular Price kr 4 449,00

Merke: vtwonen
Produkttype: sidebord
Mål i cm: 53x64x51 (H X B X D)
Materiale: mangotre

Beach sidebordet er en del av vtwonen-kolleksjonen. Den organisk formede bordplaten og de solide bena danner et lekent design. Beach finnes også i større format med rund bordplate. Denne mindre versjonen, den lille, har en organisk formet topp og en subtil varmgrå nyanse; leire. Kombiner de to bordene som en leken helhet for en fin touch i sittegruppen.

Materiale
Beach sidebordet er laget av mangotre med en grå leirefarget finish. Mangotre er kjent for sin bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornene eller de mørke linjene og knutene gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet.

Dimensjoner
Sidebordet har en høyde på 53 cm, bordplaten er 4 cm tykk. Bordplaten har en bredde på 64 cm og en maksimal dybde på 51 cm. De to bena er hver 49 cm høye, 26 cm brede, 10 cm tykke og er i rette vinkler på hverandre. Beach sidebordet veier over 15 kg. På solide gulv eller en myk overflate kan bordet vingle litt. Varen er ikke optimalt egnet for husholdninger med små barn, på grunn av fare for fall.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. En ekstra behandling eller beskyttelse er mulig med et transparent belegg, men anses ikke som nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malerbutikk for råd og informasjon om behandling av mangotre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Beach Sidebord Mangotre Varm Beige 64x50 cm
To Top