SKU
400447-C

Vtwonen Beach Sofabord Varm Beige Ø80 cm

Special Price kr 5 422 Regular Price kr 6 379

Merke: vtwonen
Produkttype: sofabord
Mål i cm: 41x80x80 (H X B X D)
Materiale: mangotre

Sofabord Beach er en del av vtwonen-kolleksjonen. Den runde bordplaten og de lekende formede bena danner et lekent design. Beach er også tilgjengelig i et mindre, organisk formet format. Denne større varianten, medium, har en rund topp og en subtil varmgrå fargetone; leire. Kombiner de to bordene som en leken helhet for en fin touch i salongen.

Materiale
Beach sofabordet er laget av mangotre med en grå leirefarget finish. Mangotre er kjent for sin bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornene eller de mørke linjene og knutene gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet.

Dimensjoner
Sofabordet har en høyde på 41 cm, bordplaten er 4 cm tykk. Bordplaten har en diameter på 80 cm. De tre bena er hver 36 cm høye, 25 cm brede og 4 cm tykke. Beach sofabordet veier over 18 kg, så det står veldig stødig på sin plass.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. En ekstra behandling eller beskyttelse er mulig med et transparent belegg, men anses ikke som nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malerbutikk for råd og informasjon om behandling av mangotre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Beach Sofabord Varm Beige Ø80 cm
To Top