SKU
400448-Z

Vtwonen Elegance Sofabord Sort 100x60 cm

Special Price kr 5 065 Regular Price kr 5 959

Merke: vtwonen
Produkttype: sofabord
Mål i cm: 43x100x60 (H X B X D)
Materiale: mangotre

Sjenerøs luksus i luftig design. Elegance salongbordet lever helt klart opp til navnet sitt. Dette slanke salongbordet fra det nederlandske merket vtwonen har en subtil størrelse og et veldig slankt design. Sofabordet passer lett inn i ulike interiørstiler.

Materiale
Toppen av salongbordet Elegance er laget av mangotre med en matt svart finish. Mangotre er kjent for sin varme gyllenbrune farge, bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornene eller de mørke linjene og knutene gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet. Sofabordets sokkel er laget av sterkt metall med matt sort pulverlakk.

Dimensjoner
Sofabordet har en høyde på 43 cm, bordplaten er 3 cm tykk. Bordplaten har en bredde på 100 cm og en dybde på 60 cm. Metallrammen har en tykkelse på ø 3 cm. Mellomstangen er forsterket og noe smalere enn bena, ø 2 cm, den er 22 cm over bakken.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. En ekstra behandling eller beskyttelse er mulig med et transparent belegg, men anses ikke som nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malerbutikk for råd og informasjon om behandling av mangotre. Du kan enkelt holde pulverlakkert metall rent på ukentlig basis med en tørr, ren klut. Ikke bruk kjemiske rengjøringsmidler, da disse kan skade pulverlakken. Tørk eventuelle fuktige flekker umiddelbart, dette forhindrer ringer.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen Elegance Sofabord Sort 100x60 cm
To Top