SKU
400445-N

Vtwonen High Heels Sidebord Natur 2 stk

Special Price kr 1 998 Regular Price kr 4 069

Merke: vtwonen
Produkttype: sidebord 2 stk
Mål i cm: 40x40x40/47x70x70 (H X B X D)
Materiale: mangotre

 

Slående, men subtil, ren design, men likevel vennlig formet. Dette lekne settet med sidebord High Heels, fra det nederlandske merket vtwonen, legger enkelt til livsstilen din. Det stilige designet har avrundede kanter, noe som gjør at settet ser vennlig ut og lett smelter inn i et rom. Plasser høye hæler sammen for optimal bruksplass eller separat for ulike formål som plantebord eller salongbord.

Materiale
Bordene er laget av mangotre med et nøytralt belegg slik at egenskapene til naturmaterialet forblir synlige. Mangotre er kjent for sin varme gyllenbrune farge, bærekraftige vekst og lange holdbarhet. Mangotre er også preget av godt synlige åre- og fargenyanser. Kornet, en gul glød eller mørke linjer og knuter gjør hvert mangotre unikt. Mangotre er veldig sterkt og et av de hardere treslag, derfor vil en mangotre ikke lett bli skadet.

Dimensjoner
Den lille versjonen har en høyde på 40 cm og kan derfor plasseres delvis under den store versjonen for en leken kombinasjon. Toppen har en diameter på 40 cm. Den store varianten er 47 cm høy med en topp på 70 cm i diameter. Begge bordplatene er 4-5 cm tykke og er 2 cm kortere i toppen.

Vedlikehold
Møbler i mangotre er enkle å vedlikeholde. Du kan enkelt holde dem støv- og flekkfrie med en lett fuktig, ren klut. Mangotre er kun beregnet for innendørs bruk. Ytterligere behandling eller beskyttelse er mulig med et klart belegg, men anses ikke nødvendig de første årene. Rådfør deg alltid med en malingsspesialist for råd og informasjon angående behandling av mangotre.

Skriv en omtale
Du omtaler:Vtwonen High Heels Sidebord Natur 2 stk
To Top