SKU
801177_vogue_hvilestol110cm_venstre_flervalg

BePureHome Vogue Hvilestol Venstre Hjørne 110 cm flervalg

Merke: BePureHome
Produkttype: hvilestol, frittstående sofahjørne
Mål i cm: 68x110x65 (H X B X D) 
Materiale: 100% pes
Info: alle farger i fløyel, unntatt sand (normal tekstil) og natur (bouclé).

Kompakt luksus, et deilig sete for en kopp kaffe og en god bok. Den populære Vogue-serien har blitt utvidet med en leken loungestol. Vogue-serien, av det nederlandske merket BePureHome, er kjent for sin ultimate sittekomfort og luksuriøse stoffalternativer. Denne loungestolen er ikke annerledes. Vil du velge en av de myke fløylene eller et solid resirkulert skinn?

Materiale
Vår Voquar fløyel er laget av 100 % polyester og har en luksuriøs kvalitet. Dette fløyelsstoffet har et luksuriøst, matt utseende. Materialet egner seg meget godt til intensiv bruk (Martindale 90.000). I tillegg til det stilige designet forblir fløyelsstoffet vakkert lenge. Fløyelsstoffet vil ikke pille lett og er fargeekt. Stoffet er, til manges overraskelse, et veldig lett stoff å vedlikeholde. Rammen til Vogue loungestolen er laget av metall med matt sort pulverlakk. Rammen til setet er laget av en kombinasjon av sponplater og kryssfiner. Setet inneholder elastiske stropper og et T3542-skum, som gir en litt fast sittekomfort som varer i timevis. Ryggstøtten er fylt med T2120-skum.

Dimensjoner
Vogue loungestolen har en total høyde på 68 cm, en total bredde på 110 cm og en dybde på 65 cm. Setehøyden er 43 cm og setedybden er 54 cm. Ryggen er lekent forlenget på den ene siden til en enkelt sidestøtte, noe som gjør setet 103 cm bredt. Ryggstøtten er 68 cm høy, målt fra setet, noe som gir god støtte. De fire bena har hver en høyde på 23 cm og en diameter på 2 cm. Vogue loungestolen har en maksimal lastekapasitet på 180 kg.

Vedlikehold
Små flekker kan enkelt fjernes ved å duppe med en absorberende klut. Større flekker kan enkelt fjernes med et mildt rengjøringsmiddel og en mikrofiberklut. Bruk eventuelt en hårføner for å tørke flekken raskere. Hold nok avstand slik at stoffet ikke brenner seg. Etterpå kan stoffet børstes med en fløyelsbørste. Denne børsten er veldig god for ukentlig vedlikehold. Impregnering anbefales ikke. Dersom impregnering anses nødvendig er det på eget ansvar.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Vogue Hvilestol Venstre Hjørne 110 cm flervalg
To Top