SKU
3756-cognac

WOOOD Bean corner sofa cognac flervalg

Fra kr 21 629 Regular Price kr 27 379

70% skinn / 30% pes

Dimensjoner 73x305x96 / 175 (HXBXD)

Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkulert lær kan vedlikeholdes som følger: med en fuktig klut kan du rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekkene. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en fuktig klut. Denne sofaen leveres i separate elementer. Elementene er enkle å koble til hverandre ved hjelp av braketter.

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Denne hjørnesofa Bean kommer fra samlingen av det nederlandske merket WOOOD. Med denne superkule hjørnesofaen i resirkulert skinn har du en ekte blikkfang hjemme! Og for alle er det plass. Denne hjørnesofaen er tilgjengelig med hjørnet til venstre eller med hjørnet til høyre. Det er en veldig solid og behagelig sofa, laget av resirkulert skinn. Bredden på armlenet og tykkelsen på ryggen er 22 cm. Sofaen har en setedybde på 66 cm, sjeselongen er 112 cm bred i enden, setedybden på sjeselongdelen er 145 cm og sittehøyden på sofaen er 46 cm.

Rammen er sammensatt av sponplater, bøk og furu. Sandwichskum brukes, T3042 standard hardt skum med høy holdbarhet + HR3032 mykt skum med høy elastisitet og dynamisk formretensjon. Setet er fylt med skum 3037 normalt skum, fiber 600 gr + HR3032 høyelastisk mykt skum med høy brukerkomfort. Sofaen har sikksakkoppheng. Bean hjørnesofasofa har et veldig behagelig sete. Denne sofaen står på plastben.

Hva er resirkulert skinn? Når du skjærer mønster på skinnene, har fabrikker rester. Disse restene knuses og vi lager et nytt stoff: Resirkulert skinn. Resirkulert skinn består av 70% ekte lær og 30% polyester. Stoffet består av to materialer: bunnlaget består av resirkulert ekte skinn som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff.

Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Bean corner sofa cognac flervalg
To Top