SKU
375694-Z

WOOOD Bean hjørnesofa høyre svart

kr 23 199,00

Med denne superkule hjørnesofaen i resirkulert skinn har du en skikkelig blikkfang i huset! Og for alle er et sted. Denne hjørnesofaen er tilgjengelig med hjørnet til venstre eller hjørnet til høyre. Akkurat det som passer deg bedre i rommet. Det er en veldig solid og behagelig sofa i svart ECO-skinn. Bredden på armlenet og tykkelsen på ryggstøtten er 22 cm. Dette gir sofaen en fin kropp.
ECO-LEDER består av 70% ekte lær og 30% polyester. ECO-LEDER består av to materialer: underlaget består av resirkulert ekte skinn som gir sofaen et naturlig og unikt utseende. Læret er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff.
Vedlikehold: ECO-LEDER kan vedlikeholdes som følger: du kan rengjøre stoffet med en fuktig klut. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekken. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en fuktig klut.
Merk: Riktig vedlikehold forlenger levetiden til polstrede møbler. Denne benken leveres i separate elementer. Elementene er enkle å koble til hverandre ved hjelp av braketter. Klikk her for mer informasjon om levering. For harde gulv, legg filtglir under bena. Dette forhindrer skader på gulvet.

.
Skriv en omtale
Du omtaler:WOOOD Bean hjørnesofa høyre svart
To Top