SKU
BLI2850-X

Blue Italian smørrett

Special Price kr 773 Regular Price kr 979

Dimensjoner: 20 cm x 10 cm, 8 tommer x 4 tommer

Tåler vask i oppvaskmaskin

Trygg for mikrobølgeovn

Fryseresikker

Stekesovn Opptil 200 ° C

Smørskål

Spodes ekstraordinære blå italienske design er kjent for å bringe uanstrengt sjarm og tidløs stil til hjem over hele verden siden 1816. Over 200 år senere, i sentrum av de spesielle familiemomentene, elegante middagsfestene og som viktige aksentstykker i hjemmet, ble Blue Italian er elsket som et ikonisk britisk design. Med sin detaljerte Imari-orientalske grense fra 1700-tallet som omfatter en fantastisk scene inspirert av det italienske landskapet og kjent for sin styrke og holdbarhet, har Spodes Blue Italian noe spesielt for alle, fra gaver som vil vare livet ut til stekefatet som serverer familien din .

Denne blå italienske smørskålen fra Spode er perfekt for å holde smøret friskt. Smørretten har en detaljert Imari-orientalske grense fra 1700-tallet som omfatter en fantastisk scene inspirert av det italienske landskapet, noe som gjør det til et vakkert tillegg til kjøkkenet ditt eller til å følge med på ettermiddagste-innstillingen. Laget for moderne livsstil, er dette stykket oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, fryser og stekeovn.

Dette produktet er designet i studioene våre i Stoke on Trent, England. Denne varen er produsert utenfor Storbritannia til den strenge kvaliteten og håndverket som Portmeirion Group er kjent for.

Skriv en omtale
Du omtaler:Blue Italian smørrett
To Top