SKU
817-4040

Shepherd Ruth Fåreskinnpute Flervalg

Fra kr 948 Regular Price kr 1 200

En pute med saueskinn som har et tuftet mønster og en bakside laget av ull. Puten har en skjult glidelås nederst. Innerputen er laget av en blanding av polyester med en fylling bestående av 50 % silikonfiber og 50 % andefjær, noe som gir puten en luftig følelse samtidig som den beholder formen sin. Vær oppmerksom på at alle saueskinn er naturlige og derfor kan variere i struktur.

40x40cm

Lettere smuss:

For lett smussing, anbefales støvsuging, bruk av klesrull eller forsiktig håndtørking med en svamp og lunkent vann. Du kan også bruke skumrengjørings- og kondisjoneringsmiddel spesielt laget for saueskinn. Påfør skummet på en polyester svamp og forsiktig arbeid det inn til huden eller ullen er ren. Saueskinn har ofte smussavvisende egenskaper, så regelmessig lufting i fuktig miljø kan bidra til å holde det friskt uten hyppig vask. Unngå å utsette saueskinnet for sterke varmekilder eller direkte sollys.

Kraftigere smuss:

Hvis skinnets ullengde er opptil 35 mm, kan det vaskes i en vaskemaskin. Men skinn med lengre ull og den naturlige huden Visby bør unngås i maskinvask da ullen kan feste seg i trommelen. Bruk en mild flytende ullvask med pH-verdi på 3,5-5,5 som ikke inneholder enzymer, fosfater, peroksider, alkalier eller blekemidler. For grovt skittent skinn, bløtlegg det i kaldt vann før vask. Velg ullvaskprogram på 30 grader. Bruk rikelig med vann. Du kan sentrifugere, men unngå tørketrommel og bruk absolutt ingen varme. Blekemidler og tøymykner må ikke brukes. Etter vask, heng opp saueskinnet eller legg det flatt for tørking ved romtemperatur. Bearbeid huden (strekk og gni) mens den er fuktig for å bevare smidigheten. Unngå å stryke huden. Saueskinnet kan også rengjøres av en spesialist. Unngå sterke varmekilder og direkte sollys. Ullprodukter bør helst håndvaskes i lunkent vann og mild såpe. Unngå vaskemidler med enzymer og alkaliske løsninger som såpeflak eller såpe.

Skriv en omtale
Du omtaler:Shepherd Ruth Fåreskinnpute Flervalg
To Top