SKU
Halls_greenhouses_gardenroom_12,9_m2

Halls Drivhus Garden Room Herdet Glass 12,9 m² flervalg

Fra kr 37 399,20 Regular Price kr 46 749,00

Merke: Halls Greenhouses
Serie: Garden Room
Produkttype: Drivhus
Areal: 12,9 m²
Lengde: 3,84 m
Bredde: 3,84 m
Totalhøyde: 2,76 m
Sidehøyde: 1,63 m
Materiale ramme: lakkert aluminium - sort eller grønn
Materiale vinduer: 3 mm herdet glass
Vinduer som kan åpnes: 4 stk
Skyvedør: enkel
Info: Alle drivhusene er enkle og montere med nøyaktige monteringsinstruksjoner. Selv for personer uten håndsverkserfaring er dette en overkommelig oppgave, og fundament og montering av drivhus gjøres på en dag.
Monteringsanvisning

Leveringstid: 2-3 uker

Sitter du med tanker om å eie ditt eget drivhus? Drømmen har aldri vært nærmere! Med drivhus fra Halls Greenhouses kan du være trygg på at du får et drivhus av høyeste kvalitet. Velg mellom små modeller perfekt for nybegynnere, eller større modeller med plass til både sittegruppe, dyrkede urter og grønnsaker. Vi har både drivhus, fundament og tilbehør, som solskjerming, vindusåpnere og hyller, slik at du kan skape den oasen du drømmer om. 

Det tradisjonelle drivhuset har eksistert i mer enn 60 år. Med vårt nye Halls Hagerom har vi tatt det tradisjonelle drivhuset til nye høyder og skapt mer valuta for pengene og ikke minst i størrelse så vel som med mange nye innovative funksjoner.

Profiler
Vi har tatt de tradisjonelle drivhusprofilene inn i det 21. århundre, hvor vi har laget profiler som tåler det stadig tøffere været vi opplever. Takhellingen er økt for å gi en høyere romfølelse. I tillegg bidrar skråningen også til en større motstand mot snøbelastning.

Herdet glass
Garden Room leveres med 3 mm herdet glass i hele baner. Hele baner gir et stilig utseende uten å overlappe glasset. Skulle uhellet være ute og glasset går i stykker, vil det bli til små ufarlige biter, noe som gjør denne glasstypen ideell i et familieorientert miljø.

Monteringslistene langs glasset på begge sider gjør huset sterkere og mer motstandsdyktig mot vindforhold.

Anti-kapillære glassklips
De anti-kapillære glassklipsene gjør det lettere for regnvann å renne ned i takrennene. Ved å løfte litt på glasset hjelper klipsene også innvendig kondensvann til å renne ned i takrennene i stedet for å dryppe inne i huset.

Vannsamlende hjørner
For første gang kan vi introdusere innendørs vannoppsamler for drivhus. Denne innovative designen lar deg samle vann to steder på innsiden av drivhuset.

Takvinduer
For å skape god sirkulasjon og ventilasjon i det store rommet har drivhuset fire vinduer montert i takkonstruksjonen.

Dørene
Det revolusjonerende og innovative dørdesign med skyveskinne og nedsenket dør, gir deg sterke og stabile dører som enkelt glir opp og inn, og hvor du enkelt kan gå inn i ditt Garden Room drivhus uten å måtte tråkke over en høy dørstokk.

Skriv en omtale
Du omtaler:Halls Drivhus Garden Room Herdet Glass 12,9 m² flervalg
To Top