SKU
705776

Palram - Canopia Bærbar sprutsikker drivhusviftevarmer 2400W

Special Price kr 3 408 Regular Price kr 4 939

Kraftig 8600 BTU.
Største luftutgang og oppvarmingscelle blant drivhusvarmere på 1500 W (233 m³/t) basert på 43 W.
Holdbar vifte utstyrt med et lager egnet for fuktige miljøer.
Digital termostatstyring for bruk året rundt.
CE-godkjent for Europa og Storbritannia med ekstern temperatursensor IP65 koblet med 1,5 m kabel for å måle temperaturen i drivhuset.
IPX4-sprutsikker - beskytter ikke bare mot sprut, men beskytter også elektriske komponenter mot korrosive miljøer og er derfor mer holdbar.
Holdbar varmeelement av rustfritt stål er energieffektivt og billig i drift.
Automatisk tilbakestilling av sikkerhetsgrensen slår av varmeren ved overoppheting og tilbakestilles etter nedkjøling. Lavt støynivå - opprettholder et behagelig miljø for hagearbeid mens det varmes opp.
Varmere kan brukes i utetemperaturer under 0 °C for å opprettholde temperaturen i drivhuset over 0 °C, noe som gjør det egnet for dyrking av planter som tåler frost.
2 meter strømkabel for varmeren + 2 meter kabel for digital temperaturkontroller + 1,5 meter kabel for temperatursensoren.
Viften kan brukes til å redusere fuktighet og varme om sommeren.

Palram – Canopia kombinert plantevifte og drivhusvarmer med digital termostatstyring lar deg enkelt dyrke året rundt og opprettholde optimale forhold med trygghet og uten behov for konstant klimastyring for en miljøvennlig vekstmiljø. Den tilbyr den beste luftutgangen og klimakontrollen som er tilgjengelig i sin kategori, og har en IPX4-sertifisert design som er sprutsikker for å sikre mange år med nøyaktig og konstant klimastyring. Blant de beste drivhusvarmerne med 1500W effekt.

Skriv en omtale
Du omtaler:Palram - Canopia Bærbar sprutsikker drivhusviftevarmer 2400W
To Top