SKU
80090-rodeochaiselounge

BePureHome Rodeo Sofa m/ Sjeselong Skinn Flervalg

Fra kr 20 783 Regular Price kr 22 839

Material 70% Leather/30% Pes

Dimensions 85x300x86/155 (H X B X D)

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

NB: Elephant skin er laget av 50% Nylon/50% Pu.

 

Rodeo-sitteplasser fra BePureHome-merket er moderne, tøffe og moderne. Denne sjeselongsofaen er sjenerøs, gir god sitteplass og har et tøft stoff Resirkuler skinn. På grunn av den slanke rammen og løse puter, vises sofaen subtilt i stuen.

Bena er laget av svart metall. Setehøyden er 45 cm, setebredden er 274 cm (120 cm fra lungestoldelen), setedybden er 60 cm (125 cm fra lungestoldelen) og høyden på armlenene er 67 cm.

Hva er resirkulert lær? Når du skjærer mønstrene på skinnene og skinnene, sitter fabrikker igjen med rester. Disse restene knuses og vi lager et nytt stoff av dette: Resirkulert skinn. Resirkulert lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Stoffet består av to materialer: underlaget består av resirkulert ekte skinn som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnheter og gjør det til et solid kombinasjonsstoff. Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkulert lær kan vedlikeholdes som følger: en lett fuktig klut kan brukes til å rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeløsning for å fjerne flekkene. Etter at du har fjernet flekken, tørker du av stoffet med en litt fuktig klut.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Rodeo Sofa m/ Sjeselong Skinn Flervalg
To Top