SKU
281324

Eva Solo Nordic Kitchen Stekepanne Slip-Let 24 cm

Special Price kr 849 Regular Price kr 999

Stor slitestyrke, tåler hverdagsbruk
Slip-let-belegg minimerer behovet for smør eller olje
Kan brukes på alle varmekilder, inkl. induksjon
Materiale: Rustfritt stål, PFOA og PFOS-fritt Slip-Let®-belegg, Eg
Farge:
Mål: Diameter: 24 cm

Nordic kitchen-stekepannen inneholder alle kvalitetene en stekepanne til hverdagsbruk skal ha – et godt belegg og en stor stekeflate. Stekepannen har innvendig PFOA- og PFOS-fritt PFTE 4-lags Slip-Let®-belegg, slik at du kan spare på fettstoffet når du steker. Designen er elegant, og formen gir ekstra stor stekeflate.

Stekepannen er lett å holde ren med varmt vann og oppvaskmiddel, og den kan brukes på alle varmekilder, inklusiv induksjonstopp, men ikke ovn og grill. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Nordic kitchen kokekarserie i rustfritt stål er utviklet med design og funksjon i fokus. Her får du en serie som ganske enkelt er ideell til både hverdagsservering og festlige anledninger. Grunntanken bak den nye Nordic kitchen-serien i rustfritt stål, er å la det funksjonelle smelte sammen med det estetiske. Materialet er av høyeste kvalitet med stor slitestyrke og lang holdbarhet. Eikehåndtakene bringer på sin side frem det nordiske uttrykket og gir et flott design. Du kan derfor også sette kokekaret på bordet og bruke det i serveringen. Samtidig kan du slippe løs de kreative kreftene og skape din egen stil ved å mikse med de svarte grytene fra Nordic kitchen-serien.

Skriv en omtale
Du omtaler:Eva Solo Nordic Kitchen Stekepanne Slip-Let 24 cm
To Top