SKU
103738

Nachtmann Vivino Bordeaux Vinglass 61 cl 4-pk

Special Price kr 394,21 Regular Price kr 499,00

4 pk

610 ml

ViVino glass av Nachtmann muliggjør ikke bare den beste vinopplevelsen, men oppfyller også de høyeste standarder for stabilitet, funksjonalitet og bærekraft.

Den elegante, men robuste stilken gir glassene en høy holdbarhet, noe som gjør dem perfekte for daglig bruk. Det er ikke inngått kompromisser når det gjelder å nyte vin, ettersom designet og funksjonen til hvert enkelt glass er perfekt tilpasset for å vise hver vinsort på sitt beste.

De nye glassene oppfyller også økologiske krav. Glass er naturligvis et mer bærekraftig materiale enn for eksempel plast. Glassene som tåler oppvaskmaskin, laget av Nachtmanns Supreme Crystal, er designet for langvarig bruk og kan også resirkuleres etter endt levetid.

Alt Vivino glass er produsert i Tyskland og produksjonen oppfyller de høyeste standardene for miljøvern. Ansattes velferd, godtgjørelse og arbeidssikkerhet oppfyller også tyske og EU -standarder.

Nachtmann ViVino-glass er et "must-have" for alle som liker vin, og er en flott gave til både venner, familie og kolleger.

Skriv en omtale
Du omtaler:Nachtmann Vivino Bordeaux Vinglass 61 cl 4-pk
To Top