SKU
642496-U

Revol Basalt bolle Ø17 cm x H 5,5 cm

Special Price kr 229,00 Regular Price kr 379,00

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, uttrykker denne nye satin hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, hvor hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Denne individuelle salatskålen med skifereffekt er rettet mot å servere dine fineste kulinariske kreasjoner. Fruktsalater, blandede salater, stekegrønnsaker, ramen, nudler, bisque og alle andre kulinariske kreasjoner vil bli forbedret av denne individuelle salatskålen. Denne salatskålen er også den perfekte lille individuelle retten å sette sammen med en drink i baren: hummer, fisk i saus, raviolis, vegetarisk mat, hummus, etc. De enkle tonene i denne gourmetbollen får frem alle de flotte fargene i din kulinariske mat. presentasjoner på en original måte. Resten er opp til deg!
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt bolle Ø17 cm x H 5,5 cm
To Top