SKU
641001-U

Revol Basalt Rektangulær plate 30 x 20 cm

Special Price kr 369 Regular Price kr 629

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Revols rektangulære plate i porselen med skifereffekt er den ideelle måten å servere dine fineste kulinariske kreasjoner på. Burgere, quiches og salat, dagens spesialiteter, foie gras servert med chutney, fruktdesserter og mange andre oppskrifter vil bli fremhevet av denne rektangulære tallerkenen fra Basalt-samlingen. Dette er platen du trenger for å servere dine fineste kreasjoner til dine kunder!
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt Rektangulær plate 30 x 20 cm
To Top