SKU
645000-U

Revol basalt sennepsgryte sort

Special Price kr 299,00 Regular Price kr 499,00

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Få frem det beste fra bordet ditt med denne sennepsgryten fra Likid-serien for å krydre alle dine kreasjoner: husburgere, smørbrød, griller og et utvalg av kjøtt servert med sennep, krydder, bechamelsaus eller ketchup. Denne sennepsgryten vil forbedre dine retter og presentasjoner med adel og enkelhet, på bordet eller på tallerkenen. Den er også perfekt for servering av honning eller syltetøy til frokost. Den moderne designen og formen gjør at du kan holde mengden servert under kontroll. Dette produktet er tilgjengelig i to farger (hvitt og skifer) og leveres med en trespatel for upåklagelig service.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol basalt sennepsgryte sort
To Top