SKU
644986-U

Revol Basalt fett 2/4 gastro 54x16,5 cm.

kr 1 029

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Denne rektangulære skuffen med skifereffekt, størrelse GN2 / 4 fra Basalt-kolleksjonen med en uregelmessig form, blander designers følelse av skifer med fordelene med porselen for å få frem kokkens kulinariske presentasjoner! Oster, kjøttpålegg, verrines, aperitiffer, men også forretter, souffléer eller søtsaker vil bli forbedret av dette innovative rektangulære brettet. Du vil kunne presentere carpaccios, kjøtt eller røkt fisk og oster på en attraktiv måte. Hvis den plasseres i kjøleskapet før bruk, vil denne gastronomiske skuffen holde seg kjølig lenger på buffebordet. Den kan brukes på en varm eller kald overflate.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basalt fett 2/4 gastro 54x16,5 cm.
To Top