SKU
640669-U

Revol Basaltplate 20x10 cm

Special Price kr 159 Regular Price kr 269

SVART KERAMISK

Denne samlingen er laget av farget leire, og imiterer perfekt naturlig skifer: samme utskjæringsform og samme visuelle egenskaper, men med alle fordelene med porselen.

RUFF FINISH

Brikkene mykner over 2 eller 3 vasker og får over tid en lett patina.

DESIGN OG ERGONOMI

Brikkene har en lett hul form for å samle juice i sentrum. Grepet er gjort enkelt på runde stykker så vel som de med forhøyede kanter. De mest brukte flate stykkene kommer med trestøtte.

HØY MOTSTAND

Skraper ikke eller smuldrer, avfyrt ved 1320 ° C, ikke-porøs, Basalt er mye mer solid enn noe annet naturlig skifer.

NYE PRODUKTER

Med rektangulære og firkantede tallerkener og en stor bolle er sortimentet beriket med nye hule former.
Laget av kulinarisk porselen og dekket av en satinemalje, og uttrykker en ny sateng hvitfinish en stil som er både rustikk og moderne, der hvert stykke inviterer til kreativitet. Denne nye emaljen vil spesielt utfylle desserter, fisk og rå kjøtt.

Den rektangulære retten med skifereffekt fra Basalt-samlingen er et pluss for alle kulinariske kreasjoner. Til servering av petits-fours, verrines, aperitiffer, desserter, oster eller som presentasjonsrett for olje- og eddikssett - en rekke muligheter er tilgjengelige med dette produktet. Denne tekniske keramiske tallerkenen blander et attraktivt utseende med høy kvalitet for å forbedre buffeer og bord.
Skriv en omtale
Du omtaler:Revol Basaltplate 20x10 cm
To Top