SKU
2261_daybemedarmlene

Northern Daybe Sofa m/ armlene flervalg

Fra kr 29 990,00

Material legs and armrests: Steel
Colour legs and armrests: Black (Ral 9005)
Material body: Plywood base, cold foam filling, textile cover
Textile: Brusvik (from Kvadrat)
Textile colours: Warm light grey (Brusvik 02), dark grey (Brusvik 08), light brown (Brusvik 65), grey blue (Brusvik 94) Other textiles available on request through our retailers
Dimensions: L: 200 cm D: 92/120 cm SD: 64 cm H: 68 cm SH: 39 cm
Net weight: 48 kg

NB! Forventet leveringstid  ca. 8 uker

Daybe tilhører en ny generasjon dagsenger designet for å balansere funksjon og brukbarhet med velvære og stil. Selv om sofaen ser ut til å danne en fast form, løsnes ryggen og glir på gulvet for å skape en komfortabel seng. I motsetning til konvensjonelle sovesofaer laget av spoler, fjærer og spaker, konverterer Daybe til en seng i en jevn bevegelse.

Daybes sete og rygg er understøttet av en lett metallramme som er tilgjengelig med eller uten armlener. De valgfrie armlenene er laget av striper av glatt svart metall som strekker seg bak sofaen for å danne et strømlinjeformet ryggstøtte.

Armlene og ryggstøtten maksimerer komforten til Daybe uten å påvirke hvor lett den forvandles til en seng og tilbake igjen. Sofaen er tilgjengelig i en rekke stoffer og gir avslapping på dagtid og oppmuntrer til dyp søvn og søte drømmer om natten.

Skriv en omtale
Du omtaler:Northern Daybe Sofa m/ armlene flervalg
To Top