SKU
5103+702-01

Umage The Reader Hvilestol Sort Eik Sugar Brown

Special Price kr 18 699 Regular Price kr 21 999

Produkttype: Hvilestol

Materiale: Eik / 100% Resirkulert Polyester

Bredde: 78,0 cm

Dybde: 91,0 cm

Høyde: 105,0 cm

Setehøyde: 43,0 cm

Vekt: 21,5 kg

Designer: Anders Klem

Ikke gå glipp av denne fantastiske hvilestolen, nå i en ny og forbedret utgave. Umage, i samarbeid med One Tree Planted, har oppdatert sin populære serie The Reader. Disse møblene kommer nå med 100% resirkulert tekstil, og for hvert møbel som selges, så plantes det et tre.

Reader-hvilestolen er designet som et sted for å la kroppen din synke ned og slappe av. Stolens unike buede skall er inspirert av tradisjonelle danske håndverksteknikker og bidrar til å redusere støy fra omgivelsene, og tilbyr et sted for ly og refleksjon. Med sin lette form og dristige organiske kurver er The Reader en fremtredende designdel i enhver setting og perfekt for å nyte en god bok eller engasjerende samtale.

The Reader er tilgjengelig i eik, mørk eik og sort eik i fire nøye utvalgte farger av det 100 % resirkulerte Horizons-tekstilet. Hvilestolen har utskiftbare møbeltrekk, noe som betyr at du enkelt kan endre møbelet selv og gi nytt liv til designet uten å måtte kjøpe et helt nytt møbel, noe som sparer verdens ressurser.

Skriv en omtale
Du omtaler:Umage The Reader Hvilestol Sort Eik Sugar Brown
To Top