SKU
378610-B

BePureHome Rodeo Puff Cognac

Special Price kr 3 976 Regular Price kr 4 369

Mål: 43 x 120 x 60cm (h x b x d)

Materiale: 70% skinn og 30% polyester

Bestillingsvare: 3-5 Uker levering.

Må ha! Stor og fin puff i matt, cognacfarget skinn. Rodeo puff er ikke bare vakker og solid, men også multifunksjonell. Den kan brukes som ekstra sitteplass i sofakroken, som fotstøtte, eller hva med å bruke den som et salongbord. Sett ditt favoritt fat/ brett med vakkert eller stilfullt tilbehør på og du har har et tøft ekstra bord i stuen.

Puffen har et solid Eco skinn, som er sammensatt av: 70% skinn og 30% polyester. Underlaget består av resirkulert ekte skinn som sikrer et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyester lag, som hindrer ujevnheter og gjør at det blir et fast og slitesterkt materiale som gir stoffet et rustikt utseende. Denne sammensetningen bidrar til at sofaen trenger minimalt med vedlikehold og får skinnet til å føles mattere og mykere. Polyester- topcoaten fungerer som en impregnering. Søl og smuss fjernes enkelt med en fuktig klut og eventuelt litt mild såpe.

Denne puffen passer perfekt med andre møbler fra Rodeokolleksjonen, som Rodeo skinnsofa eller Rodeo lenestol. Finn dine favoritter og mix & match for å skape ditt drømmehjem.

Skriv en omtale
Du omtaler:BePureHome Rodeo Puff Cognac
To Top