SKU
2019904-0401

PotteryJo Daisy Suppebolle 21cm Rose

Special Price kr 363,09 Regular Price kr 399,00

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

Håndlaget bolle til suppe fra Daisy-kolleksjonen som måler 21 cm, den har en vakker rand og er perfekt for enhver suppe eller dessert eller smoothie skåler laget av hjemme. Det er keramikk og oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Denne teksten er oversatt med Google Translate:

MATERIAL OG OMSORG
Vi håndarbeider stolt keramikken vår på en måte som er unikt PotteryJo. Materialene og prosessen vår resulterer i naturlig variasjon fra stykke til stykke, inkludert uregelmessigheter i glasurfarge, tekstur og finish - og det er noe vi feirer.

Vi føler at disse egenskapene på ingen måte anses som mangler, og bare tilfører en enestående skjønnhet av produktene våre. Hver bit er nøye inspisert for å sikre at den lever opp til våre høye standarder for kvalitet, så vel som de våre kunder har forventet av PotteryJo Ceramics.

Vi bruker ikke bly som glasuringrediens. Siden hvert stykke servise - fra leire til ovn - lages på fabrikken i Portugal, kjenner vi materialene våre og hvor de kommer fra.

Vi bruker streng tredjeparts testing for å sikre sikkerheten til våre keramiske produkter. Faktisk oppfyller vi ikke bare, men overgår EUs standarder for matbruk.

Skriv en omtale
Du omtaler:PotteryJo Daisy Suppebolle 21cm Rose
To Top