SKU
HM5074AP

Exotan Bari sittegruppe mørk grå

Special Price kr 23 525 Regular Price kr 26 139

Merke: Exotan
Produkttype: sittegruppe
Serie: Bari
Materiale: kunstig treverk, aluminium
Mål: 75x295x230 cm (H X B X D)
Info: utendørs bruk, må monteres

Bestillingsvare. Leveringstid ca. 3-4 uker. 

- Romslig utendørs hjørnesofa med stilig design og matchende salongbord
- Laget av polywood og aluminiumsramme
- Inkludert uteputer i mørkegrå nyanse
- H 75 cm x B 295 cm x D 230 cm

Bari-salongen fra det nederlandske utendørsmerket Exotan er avslapningshjørnet for epikuristen. Oppsøk freden og roen utendørs i den nydelige hjørnesofaen laget av polywood (et slitesterkt syntetisk materiale med et treaktig utseende) og en ramme av antrasittfarget aluminium. Plasser denne romslige hjørnesofaen på en solrik veranda for et øyeblikks avslapning og opplev den luksuriøse komforten.

Materiale
Bari loungesett er laget av en aluminiumsramme med et antrasittfarget belegg. Setet er innlagt med polywood, et slitesterkt syntetisk materiale med tre-look. I likhet med tre har polywood et åremønster og relieff, men det kan være litt mer skinnende. I motsetning til tre, tåler polywood værforhold mye bedre og varer betydelig lenger. Putene har et fyll av standard skum, som gjør at de ikke kan stå ute.

Dimensjoner
Loungesofaen har en høyde på 63 cm og en bredde x dybde på 245 cm. Sittehøyden på sofaen er 43 cm, salongbordet har samme høyde. Setebredden på de rette putene er 70 cm hver. Sofaen, inkludert puter, har en setedybde på 52 cm. Aluminiumsbena er 28 cm og hver er 4x4 cm. Bæreevnen til loungesettet er 500 kg likt fordelt.

Vedlikehold
For å holde utemøbler i teak i optimal stand, er det tilrådelig å vedlikeholde dem regelmessig med passende pleieprodukter. Rådfør deg med en malerbutikk for de beste rådene. Ikke rengjør teak med for mye vann, da dette vil føre til at trefibrene skiller seg ut og møblene blir svært grove. Polstringen er fylt med standard skum. Dette betyr at du ikke kan la putene stå utenfor. Oppbevar alltid disse putene på et tørt sted, beskyttet mot sollys. Dette vil forhindre at vær eller mugg trenger inn i putene. Beskytt møblene mot regn, natt og vinter med en plastfilm eller beskyttelsesdeksel. Om mulig er det bedre at møblene oppbevares innendørs for vinteren. Sørg alltid for at møblene ikke kan stå i en vannpytt, eller at det blir liggende vann på møblene etter regn. Vannet vil trekke inn i møblene og sette merker etter en stund. Disse flekkene er ikke alltid enkle å fjerne. Fjern andre flekker med en nøytral såpe. Ikke bruk kjemikalier eller høytrykksvaskere.

Leveranse
Loungesettet La Vida leveres i flere pakker.

Skriv en omtale
Du omtaler:Exotan Bari sittegruppe mørk grå
To Top