SKU
95402850

Higold Emoti Hagegruppe 3+2

kr 49 900

Flekk og vann avvisende

Flekk og vann avvisende
Dette møbelet har stoff/putetrekk som er resistent mot fukt, vann, og flekker/smuss.

Vaskbart stoff

Vaskbart stoff
Dette møbelet har enten putetrekk som kan tas av for vask, eller det er egnet for rengjøring. Ved vask av puter, følg anvisning på innsiden av putetrekket.

Avtagbart stoff

Avtagbart stoff
Avtagbart stoff betyr at dette møbelet har putetrekk som kan tas av enten for skifte, eller vask. Instruksjon om vask på innsiden av trekk.

UV Resistent Stoff

UV Resistent Stoff
Dette møbel har et stoff som er UV resistent, og som beskytter for skade/bleking fra Ultrafiolett lysstråling. UV resistent betyr ofte at stoffet er fargesatt på et tidlig stadium i produksjonen, og da er til stede i kjernen av stoffet. Gjennomfarget stoff som dermed er svært holdbart mot falming/bleking av solstråling.

Tekstil Typer Olefin

Olefin er et syntetisk fiberstoff som egner seg svært godt for utendørsbruk. Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende stoff, som absorberer lite vann og tørker fort.
Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.
Råmaterialet for å lage olefin er olje. Fargestoff tilsettes på et tidlig stadium slik at det er til stede i kjernen og gjør stoffet fargebestandig. Stoffet er også UV-bestandig og vannavstøtende. Olefin brukes ofte til teknisk sportsklær og i bilindustrien på grunn av sine egenskaper.
Våre putetrekk er avtagbare og kan vaskes på 40 grader med vanlig vaskemiddel. Følg vaskeanvisning - Tørk naturlig!

Dimensjoner:
Enkel sofa: 770x770x760 (mm)
Tre-seters sofa: 770x2065x760 (mm)
Salongbord: 1200x700x380 (mm)

Emoti Lounge settet består av en komfortabel 3-seters sofa, to luksuriøse lounge stoler og et elegant salongbord. Denne moderne hagegruppen fra Higold er designet i nordisk stil og er perfekt for å skape en koselig og stilfull uteplass. Stolene og sofaen er romslige og gir en behagelig sittekomfort. Higold benytter kun de beste råmaterialer for å sikre lang levetid på møblene.

Emoti-serien er konstruert for å tåle vårt nordiske klima, og er laget av slitesterke materialer og en kraftig aluminiumsramme av høy kvalitet. Rammen er pulverlakkert med Akzonobel og teak er FSC-sertifisert. Putene i Olefin-stoff er svært værbestandige og kan vaskes i maskin på 30 grader. Høykvalitets skum gir ekstra komfort og sørger for en lang levetid. Møblene er UV-bestandige, vannavstøtende og fargebestandige. Vi anbefaler likevel å bruke beskyttelsestrekk for putene når det er behov for ekstra beskyttelse mot vær og vind.

Skriv en omtale
Du omtaler:Higold Emoti Hagegruppe 3+2
To Top